Om oss.

agency

Mer om Formera Net.

Formera Net startades med en vison om att göra Smarta och Online lösningar enkelt och åtkomligt för alla. Det skall inte behöva vara komplicerat och dyrt.

Våra produkter håller hög kvalitet och säkerhet som man styr via mobilen i smarta appar eller via vår molnlösning. Våra tjänster och produkter fungerar lika bra i hemmet som för ett företag.

När man köper våra produkter så ingår all grundfunktionalitet UTAN månadskostnad. Du köper produkten, kopplar in den och installerar appen och sen är du igång. Vi erbjuder också specialanpassade lösningar mot företag.

Säkerhet är ofta något som inte är helt genomtänkt inom smarta hem eller IoT (Internet of Things). Vi gör löpande säkerhetstester på alla våra produkter och gör vårt yttersta för att hålla säkerhet i världsklass.

För den avancerade användaren så kan man använda vårt öppna API för att koppla upp och integrera mot befintliga smartahem lösningar. Vårt API är json-baserat och det är även stöd för MQTT. Vi är öppna för nya idéer och funktioner. Eftersom vi gör mycket av utvecklingen själva så kan vi införa ny funktionalitet snabbt och lyssnar gärna på dina idéer.


Kontakta oss

Kontakt

Website:

Webshop: http://shop.formera.net

email: salesatformera.net

Sociala Media

Adress

Formera Net AB
Fässbergsgatan 61F
S-43169 Mölndal
Sweden
Phone: +46 70-220 3656